زمانی که صحبت از خرید تلویزیون به میان میآید، خیلی از افراد به این فکر میافتند که کدام تلویزیونها را بخرند. آن هم در بازاری که روز به روز تنوع محصولات در آن بیشتر میشود. به طور کلی دو نوع تلویزیون منحنی و تخت در بازار فروش وجود دارند. اگر شما هم قرار است از تلویزیونهای منحنی استفاده کنید، باید با مزایا و معایب تلویزیونهای منحنی آشنا باشید. این تلویزیونها با صفحه نمایش منحنی روی کار میآیند تا تجربه کاربری بهتری را به کاربران خود بدهند. طراحی فوق العاده این تلویزیونها باعث میشود که کاربر تصاویر را بهتر تماشا کند و سطح کنتراست تصویر هم بهتر باشد. در ادامه با ویژگیها و مزایا و معایب تلویزیونهای منحنی بیشتر آشنا خواهید شد.
تلویزیون منحنی چگونه تلویزیونی است؟
اولین و بهترین تلویزیونهای منحنی در سال 2013 تولید شده و روانه بازار فروش شدند. برندهای نامدار سامسونگ و ال جی به طراحی این تلویزیونها پرداختهاند. در بازار رقابتی انواع تلویزیون، تلویزیونهای منحنی هستند که کاربران زیادی را به خود جذب کردهاند. این تلویزیونهای نوپا کیفیت فوق العادهای دارند و از طراحی جذابی هم بهره مند شدهاند. با استفاده از تلویزیونهای منحنی شما میتوانید تصاویری کاملا سه بعدی را تماشا کنید. در کنار تمام ویژگیهای مثبتی که این محصولات نوین دارند، معایبی هم در ساختار آنها دیده میشود. بنابراین شما باید با مزایا و معایب تلویزیونهای منحنی آشنایی کامل داشته باشید. سپس این تلویزیونها را بخرید.
مزایای تلویزیونهای منحنی
اگر سوال شما هم این است که آیا تلویزیون منحنی بخریم یا نه، توجه شما را به مزایا و معایب تلویزیونهای منحنی جلب میکنیم. با اطلاع از این موارد میتوانید انتخاب درستی داشته باشید و بهترین تلویزیونها را خریداری کنید. از مهمترین مزایایی که در این تلویزیونها دیده میشوند عبارتند از:
قدرت تمرکز بالا
یکی از مهمترین ویژگیها و مزایایی که تلویزیونهای منحنی دارند این است که از قدرت تمرکز بالایی برخوردار شدهاند. انحنایی که در قسمتهای کناری این محصولات وجود دارد، باعث شده است که تصاویر به هم نزدیک شوند. گویی شما در قلب صحنههایی که هم اکنون به نمایش در آمدهاند، قرار دارید. در واقع به کمک این تلویزیونها شما میتوانید غرق در صحنههای مختلف شوید و از تماشای تلویزیون لذت ببرید.
افزایش عمق تصاویر در تلویزیونهای خمیده
اگر به دنبال تلویزیونی هستید که با استفاده از آن بتوانید تصاویری سه بعدی را ببینید، میتوانید از تلویزیونهای منحنی استفاده کنید. عمق تصویر در این تلویزیونها به نسبت تلویزیونهای تخت بیشتر است. تمامی کاربرانی که برای اولین بار این تلویزیونها را روشن میکنند، از سه بعدی بودن تصاویر موجود در این دستگاهها متحیر میشوند. در واقع به دلیل وجود درجه کنتراست بالا است که میتوانید سه بعدی بودن را حس کنید.
میدان دید گستردهتر
با استفاده از تلویزیونهای منحنی میتوانید به میدان دید گستردهتری دست پیدا کنید. این را زمانی احساس خواهید کرد که دو تلویزیون تخت و منحنی را در کنار یکدیگر قرار دهید. زمانی که این دو تلویزیون در کنار هم قرار میگیرند، تقاوتهای آنها مشخص میشود. اگر شما خطوطی مورب را از چشمانتان تا تلویزیون بکشید، متوجه گستردگی دیدی که تلویزیونهای منحنی دارند خواهید شد. به هنگام تماشای این تلویزیونها این احساس به شما دست میدهد که گویی تمامی دیوار تلویزیون است و شما تصاویر موجود در تلویزیون را در تمامی دیوار مشاهده میکنید. در صورتی که در واقعیت چنین نیست.
کنتراست بالاتر نسبت به سایر تلویزیونها
از دیگر مزایایی که در ساختار تلویزیونهای منحنی دیده میشود، کنتراست بالا است. تلویزیونهای منحنی از سطح کنتراست بالاتری برخوردار هستند. نوری که از نمایشگر این تلویزیونها به چشمان شما تابیده میشود، همگرا است. بنابراین این نور مستقیما به چشمان شما تابیده میشود. همین امر باعث شده است که کاربران این نوع از تلویزیونها سطح روشنایی بالاتری را در عمق بیشتر مشاهده کنند. شرکت سامسونگ استدلالی جالب را برای این ویژگی تلویزیونهای خود بیان کرده است. به عقیده شرکت سامسونگ تلویزیونهای منحنی طوری طراحی شدهاند که در تولید صحنهها چشم شما را ردیابی میکنند. سپس متناسب با چشمان شما تصاویر را برایتان قابل مشاهده می کنند. به همین دلیل است که شعاع اغلب تلویزیونهای منحنی را ۴۲۰۰ در نظر گرفتهاند.
معایب تلویزیونهای منحنی
علاوه بر این که به هنگام خرید تلویزیونهای خمیده باید به مزایای آنها توجه داشت، لازم است که به معایب این دستگاهها نیز توجه کافی بشود. یکی از بزرگترین عیوبی که تلویزیونهای خمیده دارند این است که همانند آینههای بزرگ مقعر عمل میکنند. زمانی که تجهیزات روشنایی در اطراف تلویزیون روشن باشند، ممکن است جذب نور توسط تلویزیون صورت بگیرد. به همین دلیل تصاویری خلق میشوند که از وضوح چندانی برخوردار نیستند. این تصاویر از اندازه واقعی خود بزرگترند و کشیده هم به نظر میرسند.
عیب دیگری که این دستگاهها دارند این است که نمیتوانند بر روی دیوار نصب شوند. فارغ از این که نصب تلویریونهای منحنی بر روی دیوار کاملا وقت گیر است، نیاز به ظرافت خاصی هم دارد که مسلما هر کسی از پس آن بر نمیآید. علاوه بر این، نصب این تلویزیونها بر روی دیوار زیبایی خاصی هم نخواهد داشت. به همین دلیل است که اغلب کاربران تلویزیونهای خمیده ابتدا به مزایا و معایب تلویزیونهای منحنی توجه میکنند، سپس نسبت به خرید این محصولات اقدام مینمایند.
سایز تلویزیونهای منحنی چگونه است؟
یکی دیگر از مهمترین معایبی که در تلویزیونهای منحنی دیده میشود، این است که سایز آنها زیر ۴۰ نیست. این تلویزیونها از سایز چهل به بالا دارند. کاربرانی که به تلویزیونهای کوچکتر از چهل اینچ نیاز دارند، باید تلویزیون تخت را خریداری کنند. در ضمن توجه داشته باشید که تلویزیون خمیده نسبت به تلویزیونهای دیگر گران قیمتتر هستند. این را زمانی خواهید فهمید که به مقایسه قیمت تلویزیون خمیده و تخت بپردازید.
هزینه خرید تلویزیونهای منحنی
پس از این که با مزایا و معایب تلویزیونهای منحنی آشنا شدیم، میخواهیم بدانیم که قیمت این محصولات چقدر است. این قیمت ثابت نیست و تحت تاثیر عوامل مختلف تغییر پیدا میکند. به هر میزان که سایز تلویزیون بزرگتر بشود، قیمت آن نیز افزایش پیدا خواهد کرد. در کل باید بگوییم که این تلویزیونها به نسبت تلویزیونهای تخت از قیمت بیشتری برخوردار هستند. شما برای خرید این محصولات باید فروشگاههای معتبر را انتخاب نمایید. فروشگاههایی که معتبر هستند و در مورد مزایا ومعایب تلویزیونهای منحنی به شما مشاوره میدهند.
سخن پایانی
ما در این مطلب در مورد مزایا ومعایب تلویزیونهای منحنی با شما صحبت کردیم. مسلما هر محصولی که به تازگی وارد بازار میشود، دارای مزایا و معایبی است. همین مزایا و معایب هستند که سبب پر فروش بودن یا کم فروش بودن این محصولات میشوند. تلویزیونهای منحنی تصاویری عمیقتر را با کنتراست بالا در اختیار کاربر قرار میدهند. اما متاسفانه این محصولات گران هستند و روی دیوار نصب نمیشوند. معمولا کاربران با توجه به ظاهر شیک، طراحی منحصر به فرد و زاویه دید گسترده این تلویزیونها اقدام به خرید آنها میکنند.
برای مشاوره با متخصصان جهت خرید لوازم خانگی لطفا شماره خود را وارد نمایید، تا به صورت رایگان و در اسرع وقت با شما تماس بگیریم.